HABERLER
Yeni haberler burada akacak.
Venom: Let There Be Carnage kapak görseli
Film / 2021

Venom: Let There Be Carnage

2021 · Aksiyon / Macera
2.5/ 5KRİTER ORTALAMASI

“”

İNCELEMEYİ OKU
YÖNETMEN / YARATICI
YAYIN YILI2021
TÜRFilm

Veri kaynağı: Letterboxd ↗ · Wikipedia · https://en.wikipedia.org/?curid=59135372

GİRİŞ

Bu kayıt hakkında

DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ

0–5 YILDIZ
Akış
0.0
Hikaye Anlatımı
0.0
Oyunculuk
0.0
Ses
0.0
Sinematografi
0.0
FİNAL ORTALAMA2.5 / 5

İNCELEME

Spiderverse içinde sevdiğim bir konsepttir symbiote olayı. Belki de PS1 Spiderman'inde de, The Animated Series'te de olduğu için vazgeçilmez bir öğe hissi veriyordur. Bu sebeple "ne kadar kötü olabilir ki" diyerek izlediğim bir film oldu.

Tabi Spiderman artık MCU itemi olmayı başardığından, hem Eddie Brock hem de Venom değişik bir origin hikayesine sahip oldu. Sonuçta Venom'a o görüntüyü veren şey Spiderman'in kostüm tasarımıydı. Onun direkt es geçilmesi biraz acayip geldi. Ama bu filmde acayip gelen bambaşka bir şey vardı.

Peter Parker gibi loser bir karakter ortada olmayınca bu rolü Eddie Brock'a vermişler ve aradan geçen zamanda Venom da haylaz bir velede dönüşmüş. Zarar vermek istemeyen, iyi ama huysuz, kolay kandırılabilen bir çocuk gibi. Abicim adam PREDATOR! Hatta Eddie'yi kontrol edip zaten oç olan kişiliğinin daha da oç olmasını sağlıyor, Eddie'nin kendinden neftet etmesini sağlıyor falan. Hikayeyi birebir kullanmayacakları barizdi, ama bu kadar değişiklik de ayıptır. Biraz bakınca Venom için "MCU içinde, ama değil" demişler, belki de o yüzdendir.

Sonuç olarak filmde Venom ve Carnage kapışması görüyoruz. Birçok screenshot almalık poz veriyorlar dövüşürken. Çerezlik film niyetine izlenir, keyif alınır. Ama kalite sorguluyorsanız zaten çizgiroman filmi izlemeyin :)